Els projecte que es planteja Pirineu Muntanya Viva assoc. mai seran possibles sense la col·laboració i participació de tots i totes. Per això, us proposem diferents formes d’ajudar-nos.

1. FES-TE SOCI!: Fer-se soci de l’associació és molt més que realitzar un donatiu. Fer-se soci significa compartir l’evolució dels projectes de l’associació, estar al cas de les activitats que s’hi proposen durant l’any, etc. Rebràs una newsletter periòdicament on t’explicarem com està progressant el projecte que tenim en marxa, descomptes en diferents activitats i materials, i d’altres coses!

L’aportació del soci és d’1 euro/mes, que se’t carregarà al teu compte bancari de forma regular. Utilitzem la plataforma teaming, que no cobra cap import per la gestió, i a més et podràs desgravar el donatiu a la declaració de la renta!!! T’adjuntem el link a sota!!!

 

2. PARTICIPA A LES NOSTRES ACTIVITATS!: Participant a qualsevol de les nostres activitats estaràs contribuïnt al creixement de l’associació. Un % de cada inscripció va destinat al projecte solidari que tinguem en marxa! La resta els destinem a millorar la pròpia activitat, i a caminar cap a la consecució dels altres objectius de l’associació.

 

3. COMPRA MERCHANDISING!: També tenim a la vostra disposició diferents elements tèxtils, com samarretes, tubulars, cintes de cap, dessuadores i gorros. Si estàs interessat en conèixer més els nostres productes i comprar-ne algún, posa’t en contacte amb nosaltres!!!