Pirineu Muntanya Viva assoc. està formada per una junta directiva i un seguit de socis col·laboradors. El soci col·laborador és aquell que, en més o menys mesura, participa en alguna de les tasques que se li han assignat.

Amb seu a Esterri d’Àneu, però amb els socis repartits per tot Catalunya, l’associació vol ser coneguda arreu, per tal d’aconseguir una major repercussió en les seves activitats.

És voluntat de l’associació aconseguir persones que vulguin involucrar-se en aquest projecte. Tothom pot aportar alguna cosa que serveixi per a poder assolir els reptes proposats.

Per a que ens conegueu una mica més, us deixem algunes descripcions sobre nosaltres!

ANDREA GARCIA

“No conquistem la muntanya, sinó a nosaltres mateixos”. – Edmund Hillary

Mestra, monitora i directora de lleure.  L’educació em fa estar receptiva i el muntanyisme m’ajuda a trobar el meu límit. Són les meves dues passions. Poder-les unir amb aquest projecte és un regal.

Tresorera de Pirineu Muntanya Viva assoc.

Directora de Cursa Ultra Trail Naut Aran.

ALBERT PASTOR

“Anar a dormir amb la sensació d’haver donat el màxim” – Gerard Pastor

Per aconseguir el que vulguis cal esforçar-se des del minut 0, invertir hores, calers, i buscar el recolzament adeqüat. Allunya’t d’aquells que et frenen, apropa’t a qui et faci volar.

Dirigir una cursa de muntanya,, crear una associació, o definir un nou concepte d’alpinisme solidari són idees que em fan viure la felicitat .

President de Pirineu Muntanya Viva assoc.

Director de Cursa Ultra Trail Naut Aran.

SARAH MARTIN

“Todos los pensamientos verdaderamente grandes se conciben mientras caminamos”. – Friedrich Nietzsche

Sempre m’han ensenyat a valorar la vida, crec que per això em vaig fer infermera. Em van donar la oportuniat de fer d’infermera voluntària a la Ultra Trail Naut Aran, i em vaig omplir de tanta vida en aquells dos dies, quer vaig quedar atrapada a la muntanya. Agraeixo la oportunitat de formar part d’aquest projecte. Sempre amunt!

Codirectora de Village de la Ultra Trail Naut Aran. 

DÍDAC GUIU

“Si et queixes que la vida és curta, que collons fas davant la pantalla?”. – Dídac Guiu Martínez

Vaig néixer a la ciutat, però des de petit tinc una connexió especial amb la naturalesa. Vaig entrar de voluntari a la Ultra Trail Naut Aran i la vida m’ha donat l’oportunitat de formar part d’aquest projecte. A exprimir-la doncs!

Guia de Mitja Muntanya.

Organitzador de d’expedició “Run to Dudhkunda 2019”.

POL REVERTER

Cada nen és un artista. El problema és, com seguir sent artista una vegada hagi crescut. – Pablo Picasso

Què és el que et fa molt feliç i encara no estàs fent? I a què estàs esperant?

De Barcelona, amb cor al Pirineu des de que tinc ús de raó. Un vell amic em va fer aquesta pregunta i des de aleshores he dedicat tots els meus esforços a connectar la feina, amb la meva gent i la meva passió.

Una gran idea sense un ment oberta i un bon equip és algo que mort molt ràpid. Així que agafo aquesta nova etapa  amb “Muntanya Viva” com una oportunitat per donar resposta a la meva pregunta.

Organitzador de d’expedició “Run to Dudhkunda 2019”. 

ARNAU CANUDAS

“Si camines sol aniràs més ràpid, si ho fas acompanyat arribaràs més lluny”. – Proverbi xinès

Comunicador de naixement. Crec que la vida està feta de petits moments i s’ha de saber disfrutar de cada un d’ells. Enamorat de la natura.

Responsable de disseny i estructura de les pàgines web www.ultratrailnautaran.cat i www.muntanyavivaassoc.cat 

MARIA CLÈRIES

“El secret real de l’èxit rau en l’entusiasme” – Walter Chrysler

Viure activament cada moment intentant donar el 100% d’un mateix i afrontant els problemes amb positivisme m’ha ofert la possibilitat de viure moltes aventures i conèixer bona gent. I gràcies a aquestes persones del voltant que m’estimen puc ser feliç i seguir lluitant per aportar un granet de sorra a la gran tasca de fer un món millor.

Redacció de la revista de la Ultra Trail Naut Aran 2019.

ALBERT GÓMEZ

“Si jo no reflexionés molt, estudiés i planifiqués bé l’ascenció, fa molt temps que estaria mort”. – Tomo Cessen

Des de petit sempre he dit que volia viure a la muntanya, i per fi s’ha fet realitat! No hi ha res més fora dels Pirineus, només la muntanya i jo.

Marcatge de la Ultra Trail Naut Aran.