La Ultra Trail Naut Aran és l’embrió del que ara és Pirineu Muntanya Viva assoc.

Un corredor de muntanya amateur, amb ganes d’explorar indrets amb els que feia anys que somiava, juntament amb les ganes de conèixer els seus límits, es va inscriure l’any 2016 a una cursa anomenada “Ultra Trail Val d’Aran”. A l’agost d’aquell any va completar el recorregut d’aproximadament 115km, la primera cursa d’ultradistància de la seva vida. 

Enamorat de la Val d’Aran, va decidir intentar apropar-se a l’organització d’aquell esdeveniment, i amb moltes ganes i empenta va endinsar-se en un món desconegut per a ell: la gestió organitzativa de curses de muntanya.

Actualment dirigeix l’organització d’aquella cursa que va córrer l’any 2016, això sí, amb un aire ben renovat: nou nom, nou logotip, nous recorreguts, nou equip, i amb un seguit de valors i ideals al darrera.

 

Pirineu Muntanya Viva assoc. enmmarca un seguit d’objectius a assolir amb la realització de la Ultra Trail Naut Aran 2018. Aquests són:

– Transmetre valors com el respecte pel medi ambient, el companyerisme, el treball en equip, la competitivitat, l’esforç i l’autosuperació.

– Potenciar el coneixement de la cultura aranesa.

– Generar activitat turística a la Val d’Aran.

– Recaptar fons per dur a terme el projecte “Run to Dudhkunda”.

 

La segona edició de la Ultra Trail Naut Aran es presenta plena de novetats, amb l’ampliació de dos recorreguts, l’incorporació del KV Poi d’Unha, la preparació d’activitats culturals, a més de la millora en els avantatges per a tots els inscrits i acompanyants.

Si voleu conèxer més sobre la Ultra Trail Naut Aran i la seva segona edició, fes “click” al botó que teniu just a sota, i us redirigireu a la pàgina web oficial!!!

A l’esquerra, l’Albert després de completar la UT Val d’Aran 2016, en 25h i 30min. A la dreta, l’Albert realitzant el briefing informatiu de la Ultra Trail Naut Aran 2017.